Gevelbekleding unieke uitstraling oude of nieuwe woning beschadigde of verouderde buitenmuren te verbergen gevel te verbeteren  moderniseren plaatmaterialen Trespa Rockpanel Eternit betrouwbare plaatser houten gevelbekleding latten planchetten

Gevelbekleding

Gevelbekleding kan een unieke uitstraling geven aan uw oude of nieuwe woning. Het is ook de perfecte manier om beschadigde of verouderde buitenmuren te verbergen. Er zijn verschillende opties om je gevel te verbeteren of moderniseren.

Als eerste kan u kiezen voor plaatmaterialen. Enkele mogelijkheden zijn Trespa, Rockpanel en Eternit. Wij zijn erkend door Eternit als betrouwbare plaatser.

Als tweede kan u kiezen voor een houten gevelbekleding. Hierbij zijn ook verschillende opties. Kies je voor latten met een open voeg? Of eerder voor planchetten (tand en groef)?

houtskeletbouw uitbereiding  bestaande woning nieuwbouw ecologisch een snel bouwproces binnenklimaat warmte-isolatie lichtere fundering bouwmethoden financieel voordeliger

Houtskeletbouw

Een houtskeletbouw kan u gebruikt worden voor een uitbereiding van een bestaande woning of voor een nieuwbouw. Er zijn verschillende redenen waarom u voor een houtskelet moet kiezen:

Een houtskelet is zeer ecologisch en zorgt voor een snel bouwproces.

De woning zal een aangenaam binnenklimaat hebben door de warmte-isolatie en de binnenmuren zullen nooit koud aanvoelen. 

Bij houtskeletbouw is er een lichtere fundering nodig dan bij andere bouwmethoden, hierdoor is het ook financieel voordeliger.

Hebt u nood aan extra ruimte? Dit kan onder de vorm van een bijgebouw. Er zijn verschillende mogelijkheden hiervoor. Denk bijvoorbeeld aan een poolhouse, tuinkantoor, tuinberging of carport.  

Bijgebouwen

Hebt u nood aan extra ruimte? Dit kan onder de vorm van een bijgebouw. 

Er zijn verschillende mogelijkheden hiervoor. Denk bijvoorbeeld aan een poolhouse, tuinkantoor, tuinberging of carport.